Merhaba
2018 yılında yapılacak olan yeni sınav a başvuru yapacaksınız. Bizi takipte kalın daha süre var ve tarihler henüz belli değil
Allahım razı olsun
Peki sınavlar zormu ben ne zamandan beri ders çalışamıyordum epilepsi hastası olduğum için ekpps sınavı engelli olduğu için kolay diyorlar doğrumu
Merhaba kpss ye oranla çalışana biraz daha kolay diyebiliriz.
Hocam 2 senelik raporum var yeni aldım MESELA ekpss sınavına girdim kazandım göreve başladım raporun süresi dolarsa rapor alamadan görevden alırlarmı teşekkürler
Merhaba
Atandıktan sonra tekrsr rapor alamazsanız problem olmayacaktır. Hakkınız geri alınmaz.
Hocam bir sorum daha var epilepsi hastasıyım diye işe almıyorlar İŞKUR yardımcı olmuyor ne yapmalıyım
Hocam kura ne oluyor kimler katılabilir lise mezunuyum nasıl olur bide ben üniversite terkim
Sorularınızı YANITLA butonuna tıklayarak kendi sormuş olduğunuz sorular altında sorarsanız daha iyi olur.
İŞKUR un ilgilenmemesi diye bir şey söz konusu olamaz. Nasıl ilgilenmiyor?
Kura lise ve üniversite mezunu olamayanlar için yapılmaktadır. Lütfen Web sitemizde merak ettiğiniz konuları arama bölümünden arama yaparak öğrenmeye çalışın. "Örnek : EKPSS"
Merhabalar. Ben 2016 normal Önlisans Kpss sınavına girdim. 74 puan aldım. Geçen Ay Engelli raporu aldım.Bu Rapor üzerinden 2016 Kpss puanıyla temmuz ayında yapılacak Ekpss tercihlerini yapma şansım var mı ?
Merhaba
Kpss ayrı Ekpss ayrı süreçlerdir. Bu nedenle EKPSS tercihinde bulunamazsınız
Tşk ederim.
ben 2016 da ekps ye girdim 69 puan aldim 2017 icin gecerli mi bu sonuc ve tekrardan tercih verecek miyim vereceksem ne zaman ve nasil yardimci olursaniz sevinirim TESEKURLER...
Merhaba,
Tabi ki geçerlidir. Yukarıda ki tarih aralığında tercih yapacaksınız.