Engelli Maaşı Ev ve...
 
Bildirimler
Tümünü Sil

Engelli Maaşı Ev ve Araba Olması Nedeniyle Bağlanmadı

5 Gönderiler
2 Kullanıcılar
2 Beğeniler
556 Görüntüleme
(@handan)
Gönderiler: 3
Active Member
Konu Başlatıcı
 

Merhaba ben bişey sormak istiyorum,benim anne babam ayrı oldukları için bazen annemin bazen babamın yanında kalıyorum, babam çalışmadığı için ordaki oturduğumuz evde amcamın olduğu için maasimi sorunsuz bir şekilde aldım. Annemi çok özlediğim için onun evine geldim.Burada maaş için başvuru yaptım,uvey babamin emekli maasi 3153 tl bundan başka da gelirimiz yok  kisi başına düşen milli gelir (852)tl'yi asmiyoruz ama bugün gittim sordum maaşım onaylanmamis, nedenini sorduğumda ise üvey babayin evi ve arabasi olduğu için dediler.Ev ve araba ile ne alaka anlamadım. Çok iyi bilen birisi cevaplarsa sevinirim. 

 
Gönderildi : 5 Haziran 2021 02:06
(@admin)
Gönderiler: 710
Admin
 

Gerekli açıklamanın üzerine ne denir bilemeyiz. Anladığımız kadarı ile şu an bulunduğunuz kişinin maddi durumu kurum tarafından iyi görülmüş. Bu bir maaş değil yardımdır. Devlet herkese bu aylığı vermemekte ve öncelik her zaman en muhtaç kişiye verilmek üzere kurumun kararına bırakılmaktadır.

 
Gönderildi : 5 Haziran 2021 13:14
Handan tepki gösterdi
(@handan)
Gönderiler: 3
Active Member
Konu Başlatıcı
 

@admin peki bu haksızlık olmuyor mu bu maasi almaya hakkım var iken...

 
Gönderildi : 5 Haziran 2021 20:37
(@admin)
Gönderiler: 710
Admin
 

@handan Maaşı değil de yardım diyelim.

Yardım dediğimizde de devlet şöyle bakıyor. Bu kişinin bu yardım parasını almaya hakkı var mı? Ev var araba var, Varlıklı birinin yanında yaşıyor... Öyleyse bu yardımı vermeyelim.

İkinci faktör ise bulunduğunuz bölgedeki kurumun yardım dağıtmadaki gücüdür. Hak etmenize rağmen o bölgedeki kurum limiti dolduysa eğer yardım veremeyebilirler.

 
Gönderildi : 6 Haziran 2021 14:51
Handan tepki gösterdi
(@handan)
Gönderiler: 3
Active Member
Konu Başlatıcı
 

@admin Hmm yani hakkım olsa bile şartları saglasam bile  kurum yapmayabilir 

 

 
Gönderildi : 6 Haziran 2021 23:46