Sağlık Bakanlığı merkez ve taşra teşkilatı hizmet birimlerinde 4857 sayılı İş Kanunu ve ilgili yönetmelik hükümleri kapsamında İş-Kur üzerinden kura usulü ile en az ilköğretim düzeyinde 3.591 sürekli işçi, 431 engelli işçi ve 1.276 eski hükümlü işçi olmak üzere toplam 5.298 sürekli işçi alınacaktır.
Sürekli işçi kadroları ve başvuru şartları İş-Kur internet sitesi üzerinden yayımlanacaktır. Şartları uyan adaylar, başvurularını 04 – 13 Eylül 2018 tarihleri arasında İş–Kur www.iskur.gov.tr adresinden yapmaları gerekmektedir.
Açıklamalar ve Başvuru Şartları
Açılan Kadrolar
Başvuru tarihlerinde https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresinden ilan sorgulaması yapabilirsiniz.
İş İlanları ekranında arama seçeneklerinde İş yeri unvanını: "SAĞLIK BAKANLIĞI YÖNETİM HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ" olarak belirtin ve "Engelli" seçeneğini işaretlemeyi unutmayın.
Ankara ve İstanbul için Başvuru Yapanların Nihai Listeleri Yayımlandı
Çalışma İli : İSTANBUL
Kuraya Tabi Olarak Kamu Talebine Başvuranlar Listesi 00004622788 Nolu Temizlik Görevlisi Talebi
Çalışma İli : ANKARA
Kuraya Tabi Olarak Kamu Talebine Başvuranlar Listesi 00004610851 Nolu Temizlik Görevlisi Talebi
Sağlık Bakanlığının diğer taleplerinin başvuru listelerine e-şubeden giriş yaparak “iş başvurularım” ekranından ulaşabilirsiniz.
Kuraya katılmaya hak kazanan adaylar için kura tarihi ise 25 Ekim 2018 olarak belirlendi. Kura çekilişi saat 09:00 - 18:00 arasında Ankara'da yapılacak.
Onlisans olanlar başvuru yapamaz mi
Merhaba,
Başvuru yapabilirler
Başvuru koşullarında "Kura usulüne tabi kadrolara başvurulan meslek için son başvuru tarihi itibariyle en az ilköğretim mezunu olmak." belirtilmiştir.
Ben lise mevzunuyum yapılacak olan kuraya giremiyorum galiba ilköğretim diyor engelli işçi alımına dahil olabilirim diye tahmin ediyorum doğru mudur
En az ilkokul mezunu deniyor...Herkes başvuru yapabilir diyebiliriz.
Ne kadar işte kalmak zorundayız? Örneğin bundan hemen sonra başka bir kadro açılırsa bunu iptal edebilirmiyim ?
Merhaba,
İş kanunu hükümlerine göre işe alınacağınızdan dolayı evet yapabilirsiniz.
aranan nitelik kodları uyuyorsa başvuru yapabilirsiniz tabiki
Merhabalar
İş kur sitesine girdiğimiz zaman neren başvuru yapmamız gerekiyor hiç bir ibare yok
Teşekkürler...
Yukarıda gerekli açıklama yapılmıştır
Ben başvurmaya çalıştım ama başvurum onaylanmadı nasıl başvurabilirim yardımcı olabilirmisiniz
2018 ekpss ye başvuru yaptım kuralar çekildi mi öğrenemedim