Bilginturan Sendrom...
 
Bildirimler
Tümünü Sil

Bilginturan Sendromu İçin Engel Oranı

2 Gönderiler
2 Kullanıcılar
0 Beğeniler
1,241 Görüntüleme
(@Anonim)
Gönderiler: 0
New Member Ziyaretçi
 

MERHABALAR. BENİM DÜNYA ÜZERİNDE NADİR BULUNAN BİR HASTALIĞIM VAR . HASTALIĞIN ADI BİLGİNTURAN SENDROMU . DÜNYA TIP LİTERATÜRÜNDE TÜRK HEKİMLERİNİN ADI VERİLMİŞ 2 HASTALIKTAN BİR TANESİ HASTALIĞIN BELİRTİLERİ YÜKSEK TANSİYON,KAP RAHATSIZLIKLARI VE KISA PARMAKLILIK . HASTALIĞA BAĞLI BEYİN KANAMASI,KALP KRİZİ VE İNME NEDENİYLE 50 YAŞINDAN ÖNCE ERKEN YAŞTA ÖLÜM GERÇEKLEŞİYOR . BEN ÜNİVERSİTE 3. SINIF ÖĞRENCİSİYİM MEZUN OLDUKTAN SONRA BU SEBEPLERDEN DOLAYI İŞSİZ KALMA İHTİMALİM OLDUKÇA YÜKSEK BEN BU ŞİKAYETLERİM ÜZERİNE YETKİLİ BİR HASTANEYE ENGELLİ RAPORU ALMAK İÇİN BAŞVURDUM FAKAT SADECE KARDİYOLOJİ BÖLÜMÜNDEN %20 GİBİ BİR ORAN ALDIM . AMA DURUMUN CİDDİYETİNİ KİMSEYE ANLATABİLMİŞ DEĞİLİM . SON OLARAK BİR DOKTOR KALDI VE ONDANDA BİR ORAN ALABİLECEĞİMİ SANMIYORUM ÇÜNKÜ HASTALIĞIMLA İLGİSİ OLMAYAN BİR BRANŞ . BUNDAN DOLAYI RAPORUMUN OLUMLU SONUÇLANMASI İÇİN NE YAPMAM GEREKİYOR ? DOSYALARIMI TESLİM ETTİKTEN SONRA DOKTORLARDAN OLUŞAN HEYET KARŞISINA ÇIKABİLİYOR MUYUM ? LÜTFEN YARDIMCI OLUR MUSUNUZ ?

 
Gönderildi : 17 Eylül 2018 02:02
(@admin)
Gönderiler: 710
Admin
 

Merhaba,

Engelli raporu engeli olan engellilere verilen rapordur. Siz henüz var olamayan bir rahatsızlığınız için rapor almayı düşünüyorsunuz.

Yüksek tansiyon herkeste var
Kalp rahatsızlığınız için engel oranı verilmiş
Kısa parmaklı olmanız engelli olduğunuz anlamına gelmeyebiliyor. Klavye kullanabildiğinize göre işinizi yürütebiliyorsunuz anlıyorum. Doktorlarda böyle düşünmüş olabilir.

Evham yapıyorsunuz gibi. Bir psikologa yada psikiyatriye gitmeniz sizin için yerinde olacaktır.

 
Gönderildi : 17 Eylül 2018 12:44