Ben Kronik Hasta mı...
 
Bildirimler
Tümünü Sil

Ben Kronik Hasta mıyım?

2 Gönderiler
2 Kullanıcılar
0 Beğeniler
784 Görüntüleme
 Emre
(@Emre)
Gönderiler: 1
New Member Ziyaretçi
Konu Başlatıcı
 

İyi geceler, ben %46 kronik süreğen bir engelli birey olarak sormak istiyorum... Bu kronik hastalığı olanlar derken yani tam olarak ben de 2,5 yaşındayken talihsiz bir trafik kazası geçirmem sonucu ben de bir takım hasar kaldı tabii sağ elim ile hafif sağ ayağımda, sağ elimde bir eşya tutarken istediğim gibi kolay kolay kavrayamıyorum eee tabii sağ elime nazaran sağ ayağımda sadece hafif içe doğru adım atma var ama futbol falan oynarken genelde sol ayağımla değil de sağ ayağımla vururum topa zaten geçen yıl engelli raporu almak için Ankara Şehir Hastanesi'nden aldığım engelli raporumda bu bulgular eşiğinde benim engelli raporumda kronik(süreğen) sonucu çıktı. Şimdi geleyim asıl soruma zaten yukarıda da bir kısmını sorduğum soruya ek olarak biraz önce e-mail geldi bu site üzerinden Covid-19 salgınına karşın 65 yaş üstü yaşlılara ilişkin sokağa çıkma yasağı getirilmesi kapsamında kronik hastalığı olanların da riayet etmeleri gerektiği vurgulanıyor. Şimdi bu kapsamda yukarıda belirttim engelimle ilgili belirttiğim bulgulardan ötürü ben kronik(süreğen) olarak bu 65 yaşındaki yaşlı insanlara getirilen sokağa çıkma yasağı çerçevesinde kronik hastalık grubunda olanlara dahil miyim? Teşekkürler. (Böyle sorduğum için yanlış anlaşılmasın ben zaten sokağa çıkmıyorum bu salgın sebebiyle, insan sağlığı her şeyin üstündedir.)

 
Gönderildi : 23 Mart 2020 00:01
(@admin)
Gönderiler: 710
Admin
 

Size gelen e-postada konu başlığına tıklasaydınız detayları görebilirdiniz.

 

(bağışıklık sorunu olanlar, kanser hastaları, kronik solunum yolu hastaları, obezite ve diabet, kalp damar hastaları, organ nakli olanlar, kronik hastalar)

Covid 19 sizin engel durumunuz için size ne yapabilir? Bunu düşünürseniz zaten bu gruba girmediğinizi de görmüş olursunuz. 

 
Gönderildi : 23 Mart 2020 21:17