MEB Engelli İşçi Al...
 
Bildirimler
Tümünü Sil

MEB Engelli İşçi Alım Sınav Duyurusu

1 Gönderiler
1 Kullanıcılar
0 Beğeniler
737 Görüntüleme
(@admin)
Gönderiler: 710
Admin
Konu Başlatıcı
 

MEB, engelli ve hükümlü işçi alımı sınavı için bekleyen adaylara sözlü ve uygulamalı sınavların tarihlerini duyurdu. Milli Eğitim Bakanlığı Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü’ne alınacak olan personeller farklı tarihlerde sınava girecek. Peki, engelli, hükümlü/TMY işçi alımı sözlü ve uygulamalı sınavı ne zaman yapılacak?

Ankara İlinde bulunan okul ve kurumlar ile Milli Eğitim Bakanlığı Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğüne alınacak engelli, hükümlü/TMY statüsündeki işçilerden, sözlü ve uygulamalı sınava girmek için başvuru süresi içinde Milli Eğitim Bakanlığı Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğüne başvuruda bulunan ve başvuru evraklarını teslim eden işçi adaylarına yapılacak sınavlar belli oldu.

ENGELLİ VE HÜKÜMLÜ İŞÇİ ALIMI SINAV SAATLERİ

Sınav saatleri ile ilgili yapılan açıklama şöyle; Hükümlü ve TMY statüsünde başvuruda bulunanlar 25 Ekim 2018 Perşembe günü saat 09:30'da, engelli statüde başvuruda bulunanlar 26 Ekim 2018 Cuma günü saat 09:30’da sınavda olacaklar.

MEB’TEN ATAMA UYARISI!

Sınav Yeri olarak Muammer Yaşar Bostancı Cad. Milli Eğitim Bakanlığı Beşevler Yerleşkesi, N Blok Yenimahalle/Ankara adresini belirleyen MEB, sınava girecek işçi adaylarının T.C. Kimlik belgelerini yanında bulundurmaları gerektiğinin altını çizdi. Öte yandan sınav tarihi ve saatinde belirtilen sınav yerinde sınava katılmayan işçi adayları atanma hakkını kaybedecektir.

Başvuru yapmış ve sınava katılacak kişileri isimlerine buradan ulaşabilirsiniz.

 
Gönderildi : 26 Ekim 2018 13:59