Siemens Dijital Dön...
 
Bildirimler
Tümünü Sil

Siemens Dijital Dönüşüm Kampı ile Gelecekte Engel Yok

1 Gönderiler
1 Kullanıcılar
0 Beğeniler
773 Görüntüleme
(@admin)
Gönderiler: 710
Admin
Konu Başlatıcı
 

Yazılıma meraklı, 20-30 yaş arası, en az lise mezunuysan bu proje tam sana göre.

“Siemens Dijital Dönüşüm Kampı ile Gelecekte Engel Yok” projesi için Lise, önlisans ve üniversite mezunu engelli gençlere özel olarak düzenlediğimiz SiemensDijitalDönüşümKampı’na başvurularınızı bekliyoruz.

Eğitim programlarına katılıp sertifikalarınızı alabilir, Siemens’te bordrolu çalışarak iş deneyimi edinebilir, hatta iş yaşamınızı Siemens’te sürdürme fırsatını kazanabilirsiniz.

Gelin, geleceği yakalayın.

Başvuru ve Detaylar: http://www.engelsizkariyer.com/IlanGoster.aspx?JobID=487

Son başvuru tarihi:  11 Ekim 2018.

PROJE HAKKINDA DETAYLI BİLGİ

Siemens Dijital Dönüşüm Kampı ile Gelecekte Engel Yok!

Siemens Türkiye, engelli gençlere özel düzenlediği Dijital Dönüşüm Kampı ile üniversite mezunlarını geleceği yakalamaya davet ediyor. Katılımcılar kamp boyunca eğitim programlarına katılıp sertifikalarını alabilecek, Siemens’te bordrolu çalışarak iş deneyimi kazanabilecekler. Hatta iş yaşamlarını Siemens’te sürdürme şansını yakalayabilecekler.

Türkiye’yi geleceğin dijital dünyasına taşıma misyonunu üstlenen Siemens, Dijital Dönüşüm Kampı ile engelsiz bir kariyer yolculuğu sunarak gençlerin geleceğin dünyasına donanımlı bir şekilde hazırlanmasına katkı sağlayacak. Katılımcılar toplam 1 yıllık sürede sertifikalı eğitimler ve Siemens’te bordrolu çalışma olanağıyla iş deneyimi kazanacak ve iş dünyasına hazırlanacaklar.

Siemens Dijital Dönüşüm Kampı’na lisans ya da ön lisans teknik program mezunları başvurabilir.

Başvuruların ardından yapılacak değerlendirme sonucunda seçilen gençler kampta ilk 3 ay boyunca verilecek dijitalizasyon ve yazılım odaklı eğitimlerin ardından sınavlara girerek sertifikalarını alacaklar.

Eğitim aşamasının ardından kamp katılımcıları kendi alanlarında iş deneyimi elde etmek üzere Siemens Türkiye bünyesinde bordrolu olarak çeşitli görevler üstlenecekler. Bu kapsamda üniversite ya da ön lisans mezunu katılımcılar Siemens Kurumsal Teknoloji biriminde Ar-Ge alanında çalışarak profesyonel iş dünyasına ilk adımı atacak ve gerçek bir iş hayatını deneyimleme olanağı bulacaklar.

Katılımcılar, program süresince ve sonrasında yapılan değerlendirmeler sonucu kariyerlerine Siemens Türkiye’de devam etme imkanına da sahip olabilecekler.

Siemens Türkiye’nin düzenlediği Dijital Dönüşüm Kampı’nda yerini almak isteyenler başvurularını aşağıdaki bağlantılardan yapabilir:

Programı başvurusu için koşulları:

  • En az %40 engelli raporuna sahip
  • Lise, önlisans, lisans ve teknik program mezunu
  • 20-30 yaş arası
  • Yazılıma meraklı

Haftada 5 gün eğitim/çalışma temposuna hazır herkes başvuru yapabilir.

 
Gönderildi : 27 Eylül 2018 17:42