Bipolar Bozukluklar...
 
Bildirimler
Tümünü Sil

Bipolar Bozukluklar İş Bulmayı Zorlaştırır Mı?

4 Gönderiler
2 Kullanıcılar
0 Beğeniler
950 Görüntüleme
(@Anonim)
Gönderiler: 0
New Member Ziyaretçi
 

% 40 engelim var manikdeprasan hastasiyim bipolar Bozukluk bu benim is bulmami zorlastirirmi ozel sektorde yada kamuda duygusal rahatsizligi olanlari almiyorlarmi bilginiz varsa yardimci olurmusunuz tesekkurler

 
Gönderildi : 6 Haziran 2017 19:51
(@admin)
Gönderiler: 710
Admin
 

Merhaba Özlem Hanım,

Engel durumunuzda ki kişiler tabi ki gerek özel sektörde gerek kamuda çalışabilmektedir. Bu tür engel grupları da EKPSS sınavına girmektedirler.

Ancak engel durumunuz size verilen işi yapmada sıkıntı yaratıyorsa gerek özelde gerek kamuda sorunlar ile karşılaşmanız muhtemel olacaktır.

İşe alım süreçlerinde maalesef size ön yargılı davranılacak ve size verilen işi yapamayacağınız düşünülecektir. Bu nedenle bu süreçlerde kendinizi doğru ifade etmeniz, bir başka değişle kendinizi satmanız çok önemlidir.

 
Gönderildi : 6 Haziran 2017 19:59
(@Anonim)
Gönderiler: 0
New Member Ziyaretçi
 

Merhaba, bipolar hastasıyım. Yabancı dil öğretmeniyim, kpss ve eğitim bilimleri sınavıyla engelli kontenjanından yerleşme şansım var mı? Yoksa ekpss ile atanabilir miyim? Şimdiden teşekkür ederim.

 
Gönderildi : 8 Haziran 2017 01:20
(@admin)
Gönderiler: 710
Admin
 

KPSS ve Eğitim bilimleri alanında engellilere özel bir kontenjanın varlığı konusunda bilgiye sahip değilim ancak EKPSS sınavı varken böyle kontenjanın oluşturulacağını zannetmiyorum.

EKPSS ile tabi ki atabilirsiniz. Bu sene 1500 öğretmen alımı yapıldı.

 
Gönderildi : 8 Haziran 2017 02:59