Hizmetli Memurum, İ...
 
Bildirimler
Tümünü Sil

Hizmetli Memurum, İş Yerinde Bana Güvenmiyorlar Ne Yapabilirim?

3 Gönderiler
3 Kullanıcılar
0 Beğeniler
881 Görüntüleme
(@Anonim)
Gönderiler: 0
New Member Ziyaretçi
 

Ben hastane de engelli hizmetli memur olarak çalışmaktayım raporum % 45 ortopedik ve zihinsel bir özürüm yok ancak bana idarecilerim hiç masa başı iş güvenmiyorlar durmadan sen evrak imzalat başka bir iş yapma diyorlar sen o kıvamda değilsin diye bana sıkıntı veriyorlar kendimi aciz zayıf ve yetersiz görmeme neden oluyorlar bu konuda ne yapabilirim ...

 
Gönderildi : 18 Ekim 2017 18:35
(@admin)
Gönderiler: 710
Admin
 

Merhaba,

Durumunuz maalesef bir çok engellinin yaşadığı durum ile aynıdır.
Bu sorunun çözümü buraya yazılacak bir iki cümle ile çözülebilecek bir durum değil yazılacak bir çok şey var ancak yapılabilecek en basit ve en kaliteli iş İLETİŞİM dir.

Kendinizi ifade etmeniz gereklidir. Ne istediğinizi ne yapmak istediğinizi ne düşündüğünüzü yöneticileriniz ile oturup konuşmanız derdinizi anlatmanız gereklidir.

Bu yöntem ile bir sonuç alabilirsiniz.
Tarafınıza uygulanan bir mobbing yada kötü davranış söz konusu olmadığından hukuk yolu yada üstlerinize sorunun çözümüne ilişkin sizi yönlendirmemiz mümkün değil.

 
Gönderildi : 19 Ekim 2017 01:44
(@umurcetin)
Gönderiler: 9
Active Member
 

"engelli hizmetli memur olarak çalışmaktayım" böyle yazmışsınız. Yani sizin görev tanımınız hizmetli sınıfında, masa başı memur olabilmeniz için kadro değişikliğine müracaat etmeniz gerekir. Ya da şu an yaptığınız iş engelinizin artmasına neden oluyorsa yasa gereği sizi o görevde çalıştıramazlar. Yöneticiler kadronuzda çalıştırıyorlar sizi...

 
Gönderildi : 2 Şubat 2018 11:55