Beyin Kanaması İle ...
 
Bildirimler
Tümünü Sil

Beyin Kanaması İle Felç Geçirdim Rapor Alabilir miyim

10 Gönderiler
2 Kullanıcılar
0 Beğeniler
22.6 {Numara} K Görüntüleme
(@Anonim)
Gönderiler: 0
New Member Ziyaretçi
 

sekiz ay önce yüksek tansiyon sebebiyle beyin kanaması geçirdim.sol tarafima felç vurdu fizik tedavi ile epey düzeldim yalnız geze biliyorum.tansiyon hastasıyım raporum var.engelli raporu alabilirmiyim.teşekkürler

 
Gönderildi : 20 Ocak 2018 06:06
(@admin)
Gönderiler: 710
Admin
 

Merhaba,

Tansiyon rahatsızlığınız için engel oranı verilmemektedir. Ancak felç sonucu yürüme sorunları yaşıyorsanız rapor alma ihtimaliniz mevcut yalnız gezebildiğinizi belirtiyorsunuz. %40 ve üzeri rapor almanız mümkün olmayacaktır.

 
Gönderildi : 22 Ocak 2018 14:40
(@Anonim)
Gönderiler: 0
New Member Ziyaretçi
 

slm.ben iki sene ara ile iki defa beyin kanaması geçirdim,sol tarafım baştan aşagıya felç olmuştum,ikincisi bir sene önceydi yani geçen sene,ama rahatsızlıgım devam ediyor ,karın bölgesinde uyuşma ayak kısmıda öyle ,sabahları uyandıgımda sol ayagıma basamıyorum,uzun süre ayakta kalamıyorum başım dönüyor,sol elime kramplar giriyor ve güç kaybı var.şuandada çalışamıyorum bu hastalık nedeni ile.benim rapor alma ihtimalim nedir..saygılar..

 
Gönderildi : 19 Şubat 2018 01:14
(@admin)
Gönderiler: 710
Admin
 

Merhaba,

Biz doktor değiliz. Teşhis koyma gibi bir durum söz konusu değil. Öncelikle bir doktora gitmelisiniz. Teşhisi koyduktan sonra bu soruyu doktora sormanız halinde rahatsızlığınızın sağlık raporları yönetmeliğinde karşılığı var mı yok buna göre size yardımcı olacaktır.

 
Gönderildi : 19 Şubat 2018 01:46
(@Anonim)
Gönderiler: 0
New Member Ziyaretçi
 

beyin kanamasından sonra oluşan el felçi düzelmez mi

 
Gönderildi : 8 Haziran 2018 22:51
(@Anonim)
Gönderiler: 0
New Member Ziyaretçi
 

şu an da eliniz ne durumda 2 yılda benimki hiç düzelmedi.

 
Gönderildi : 8 Haziran 2018 22:54
(@Anonim)
Gönderiler: 0
New Member Ziyaretçi
 

bende 10 ay önce beyin sapı kanaması geçirdim..yüzümün sağ tarafı uyuşuk sol tarafımda hissis sol kolumda da yanma elektrik çarpması gibi durumlar var ve noropatik ilaç kullanıyorum...10 ay boyunca da raporluyum vergi indirimi için de müracat ettim raporlarım ankara da cevap bekliyorum...yüzde 40 ve üzeri gelirse erken emeklilik için müracat edeceğim hayırlısıyla..

 
Gönderildi : 9 Haziran 2018 03:07
(@Anonim)
Gönderiler: 0
New Member Ziyaretçi
 

Mrb 19 aylık kızım trafik kazası sonucu beyin kanaması geçirdi 21 gün yoğun bakımda kaldı ve beynine şant takıldı sağ tarafı kol ve bacakta haraket kısıtlılıgı var % kaç rapor alır

 
Gönderildi : 6 Ekim 2018 00:16
(@Anonim)
Gönderiler: 0
New Member Ziyaretçi
 

Merhaba . Babam 1 sene önce beyin felci geçirdi. Bunun sonucunda gözlerinde bozukluk var afazi hastası oldu. Konustuklarindan bişey anlaşılmıyor.Kulaklari duymuyor beyinle alakalı olarak. Ayrıca ilaçla tedavi edilebilen prostat var . Yürüyebiliyor kendisi. Sol omzunda düşüklük var ve sol bacağını yere sürtüyor biraz . Engelli raporu için başvuru yapmak istiyoruz . Sizce sonuç ne olur hocam ?

 
Gönderildi : 13 Ekim 2018 18:05
(@admin)
Gönderiler: 710
Admin
 

Herkese Merhaba,

Lütfen % kaç rapor alırız tarzı sorular sormayınız. Bu tür sorulara cevap vermemiz mümkün değil. Hepsi farklı branşlarda farklı doktorlar ve heyetlerin yorumladığı hastalıklar. Yüzdelerin belirlendiği yönetmelik bile kesin sonuç değil doktorlara yardımcı olacak oranlardır. Yüzdenin oluşması tamamiyle doktor ve heyete bağlıdır. %20 rapor alırsınız gibi bir oran versek bile %5 de olabilir %40 a da çıkabilir.

Saygılar...

 
Gönderildi : 14 Ekim 2018 01:03