Çalıştırılamayacağı...
 
Bildirimler
Tümünü Sil

Çalıştırılamayacağı İşler Kısmının Boş Olması

3 Gönderiler
2 Kullanıcılar
0 Beğeniler
1,884 Görüntüleme
(@Anonim)
Gönderiler: 0
New Member Ziyaretçi
 

Sağlık bakanlığına sosyal calismaci olarak atandim. Bugun atama isleri birimi beni aradi ve calistirilamayacagi islerin niteligi kismi bos bunu duzelttirip dilekceyle beraber evraginizi yollayin deyip kapattilar.rapor aldigim devlet hastanesine gittigimde ise hicbir raporda calistirilamayacagi islerin niteligi kismi yazmaz ektra ozel durumlarda durum bildirir raporuyla bu belirtilir dediler.Rapora itiraz edip onay verilirse eger yeniden rapor cikarilacak buda uzun surer haliyle kac gune teslim etmem lazim bunu ogrenmek icin ariyorum ama ulasmak ne mumkun bakanliga bu konuda bilgisi ve deneyimi olanlar yardimci olabilirler mi lutfen ? Nasıl bir yol izlemeliyim , ne yapmaliyım?

 
Gönderildi : 2 Mayıs 2018 22:39
(@admin)
Gönderiler: 710
Admin
 

Merhaba,

Hastanenin Heyet Raporu bölümüne durumunuzu bildirmenizi öneririm. Erken bir tarihte rapor vererek tekrar çıkartılması konusunda destek vereceklerdir.

 
Gönderildi : 3 Mayıs 2018 13:15
(@Anonim)
Gönderiler: 0
New Member Ziyaretçi
 

Hastanenin sağlık kurulu şefiyle bile gorustum. Hic bir rapora yazmayiz o kisim bos olur dedi. Bana bu durumu bildiren bir resmi yazi verin onu gondereyim dedim oyle bir yetkim yok dedi. Yeniden rapor cikarma durumu da olmuyormus mevcut rapora itiraz edip kabul edilirse yeniden hakem hastane tarafindan cikarilacakmis uzun surer buyuk ihtimalle. Bugun il sağlik mudurlugune danisacagim . Yeni rapoeu kac gune kadar teslim etmem gerekiyor diye .

 
Gönderildi : 3 Mayıs 2018 13:34