2021 Çekilişi

2021 Sosyal Medya Çekilişleri

Engelli Blog ve Engelsiz Haber ve Bilgi uygulamamız ile birlikte Sosyal Medya üzerinden bizi takip eden kullanıcılarımız ile etkileşimi arttırmak amacıyla takipçilerimiz için çekilişler düzenliyor olacağız.

Çekiliş içeriklerimizin şartları ve katılım koşullarımız aşağıda yer almaktadır.

Çekilişe Konu Olacak Hediyeler

  • EKPSS Konu Anlatım Kitabı
  • EKPSS Soru Bankaları Kitabı
  • amazon.com.tr Alışveriş Çeki
  • dr.com.tr Kitap Hediye Çeki
  • Netflix Hediye Kartı
  • Bim Alışveriş Çeki

Çekiliş Katılım Koşulları

  1. Bu kampanya engelliblog.com (“Engelli Blog”) tarafından düzenlenmektedir.
  2. Çekiliş Süresi Çekilişin yapılacağı Sosyal Medya Platformu üzerinden Instagram için (Engelsiz Haber ve Bilgi) @engelliblog, Facebook için @engelliblog ve Twitter için @engelli_blog adresi üzerinden kullanıcılara duyurulacaktır.
  3. Instagram hesabını takip edip, bildirimleri açarak, kampanya postunu beğenerek, yorumlarda Instagram hesabı olan 2 arkadaşını etiketleyenler çekilişe katılmaya hak kazanacaklardır.
  4. Çekiliş sonucunda 1 kişiye o ay için belirlenen hediye, Hediye Kodu veya Çeki hediye edilecektir.
  5. Çekiliş sonucunun ilanı sosyal medya hesapları üzerinden duyurulacak ve Instagram hesabımız üzerinden ilan edilecektir.
  6. Çekilişe katılım işlemleri ücretsizdir.
  7. Hediye kazanan katılımcılar, ad-soyad ve/veya Instagram hesabı bilgilerinin Instagram Hesabı’nda bahsetme (mention) yoluyla açıklanmasını/duyurulmasını kabul etmiş sayılır.
  8. Hediye kazanan katılımcıların hediyeleri fiziki eşya ise adresine kargolanacaktır.  Hediye kodu, çeki kazanan üyelerimize Instagram hesabı üzerinden özel mesaj yolu ile hediyeleri iletilecektir.
  9. Çekilişte 1 Asil ve 1 Yedek katılımcı belirlenecek olup çekiliş sonunda kazanan kişiler ile Instagram hesapları üzerinden direkt mesaj (DM) yoluyla iletişime geçilecek ve kazanan kişinin en geç 48 saat içinde geri dönüş yapması beklenecektir. Bu mesajda istenecek ad-soyad, iletişim bilgilerinin eksik veya yanlış olması nedeniyle yaşanacak olan aksaklıklardan/gecikmelerden ve/veya herhangi bir sebepten ötürü Hediyenin katılımcıya ulaşmamasından Engelli Blog sorumlu değildir.
  10. Bir kişi birden fazla hediyeye veya Hediye Koduna hak kazanamaz.
  11. Çekilişe yurt dışından katılımda bulunanlar, ödül kazanamazlar.
  12. Çekiliş hesapları çekilişe katılamaz, tespit edildiğinde katılsalar dahi hakları iptal edilir ve ödülleri teslim edilmez.
  13. Çekilişe katılanlar işbu Çekiliş Katılım Koşullarını kabul etmiş sayılırlar. Engelli Blog Çekiliş Katılım Koşulları’na uygun davranıp davranılmadığını dilediği şekilde değerlendirme ve denetleme hakkını saklı tutmaktadır.
  14. Çekilişe katılan herkes, çekiliş şartlarını okuyup anlayarak peşinen kabul etmiş sayılır. Katılımcıların çekiliş şartlarına uyup uymadıklarının denetim ve değerlendirilmesi, katılımcıların beyanına dayanan bilgiler çerçevesinde, münhasıran Engelli Blog tarafından yapılacaktır.
  15. Engelli Blog Çekiliş Katılım Koşulları’nı gerektiğinde katılımcılarına önceden haber vermeksizin değiştirebilir veya çekilişi durdurabilir. Çekiliş Katılım Koşulları’ndaki değişiklikler tüm katılımcılar için bağlayıcı nitelik taşımaktadır. Bu nedenle katılımcılar, güncel koşullar ve kuralları öğrenmek için bu sayfayı düzenli olarak ziyaret etmeleri gerektiğini kabul ederler.

Similar Posts