Merhaba 2016 yılında EKPSS'ye girdim 92 puan aldım ama ben ilk tercihi yapmadım ve kura secimerine de katılmadım 2.tercih haziranın 19'da diye yazıyor o tarihte ÖSYM'NİN sayfasından tercihlerim kısmından yapabilir miyim?
Merhaba,
Konu ile ilgili Atanabilir Miyim adlı makalemizi okumanızı tavsiye ederiz. Bu makale dışında ne söylesek boş olur.
Merhaba,
19 Haziran tercih kılavuzunun yayınlanma tarihidir. Temmuzda ise atamalar mevcut. EKPSS sayfasından gelişmeleri takip edebilirsiniz.
EKPSS ye girdiyseniz kuraya katılamazsınız.
Tercih tabikide yapabilirisniz. Hakkınız sınava girdiğiniz için devam ediyor.
ya arkadaşlar biri bana tam tarih verebilir mi 19 haziranda tercihler mi başlıyor ??
19 Haziran Kılavuz yayınlama tarihi
12-21 Temmuz 2017 ise tercihlerin yapılacağı tarihtir
Ben murat çelik çok alımlar yapılsın ben 65 aldım atanmak istiyorum memur olmak istiyorum
% 40 raporum var lise mezunuyum kuralara katilablirmiyim yoksa 2018 ekpss mi beklemem gerekiyor yardimci olursaniz sevinirim Teşekkürler
Merhaba 2018'i bekleyeceksiniz.
2017 engelli kura ile başvuru tarihi ne zamandır TEŞEKKÜRLER
Merhaba oğlum 2016 da kuraya başvurmuştu lise 3 cü sınıftaydı. Tercihleri kaçırdık.Şimdi 2017 de biz tercih yapabilirmiyiz 2016 başvurumuzla. Yapabiliyorsak hangi tarihte lütfen bilgi verirmisiniz? Teşekkür ederim şimdiden
Merhaba
Yukarıda ki tarihlerde tekrar tercih yapma hakkı var.
12 21 temmuz tarihlerinde mi yapcaz yani
Evet
Çok teşekkür ederim iyiki varsınız ALLAH Razı olsun sizden...
%41 raporun var lise mezunuyum hiç ekpss sınavına hiç girmedim nasıl nereye başvurmam gerekir teşekkürler iyiki varsınız