|

EKPSS Kitap Çekilişleri | Sonuçları

Engelli Blog sosyal medya hesaplarımız üzerinde EKPSS Sınavına katılacak adaylarımız için çekiliş düzenlemeye karar verdik. İlk Çekilişimiz 26 Aralık tarihinde Instagram hesabımızdan duyuruldu ve sonuçlarını 12 Ocakta ilan ettik.

Engelli Blog olarak bundan sonraki süreçte reklam gelirlerimizin bir bölümünü verim aldığımız sürece EKPSS için kitap dağıtımına kullanmayı planlıyoruz. Böylece hem sosyal medya takipçilerimizin sayısının artması hem web sitemizin bilinirliğinin artması hem de kullanıcılarımızın EKPSS Sınavına çalışmada destek materyal sağlanması amacıyla çekilişlerimizi sürdüreceğiz.

Çekilişlere Nasıl Katılabilirim?

Çekilişlerimiz sosyal medya hesaplarımız üzerinden yapılmakta olup aşağıdaki hesapları takip ederek çekilişlerimizi takip edebilirsiniz.

Instagram Facebook

Çekilişler hesaplarımızı takip eden kullanıcılar arasında yapılmaktadır. Genellikle aşağıda ki şartlar aranmaktadır.

  • Sosyal Medya Hesaplarımızı Takip Ediyor Olmak
  • 2 Arkadaşını Çekiliş paylaşımı altında takip etmek
  • Belirtilen Hastagı yorumda paylaşmak

Çekilişler Nasıl Yapılıyor?

Çekilişler bir web sitesi aracılığı ile tamamen bilgimiz dışında rastgele sonuçlar ile yapılmaktadır. Belirtilen koşulları sağlayan yorumlar sistem tarafından dikkate alınmaktadır. Aksi takdirde yorumunuz otomatik olarak boşa yapılmış olacaktır. Bu yüzden tüm takipçilerimiz dikkat etmesi gereklidir.

Engelli Blog EKPSS Çekilişleri

08 Şubat 2020 Tarihli Biten Çekiliş Talihlisi

Kazanan Takipçimiz:

@fikriyeozcelik07 – Fikriye Özçelik

Kendisini tebrik ediyor. Hediyemiz Olan Uzman Kariyer yayınlarına ait EKPSS 2020 Soru Kitabının başarı getirmesini diliyoruz. Kazanan takipçimiz bizimle instagram üzerinden mesaj yolu iletişime geçerek kargo bilgilerini paylaşması gereklidir.

ÖNCEKİ ÇEKİLİŞLER

26 Ocak 2020 Tarihli Biten Çekiliş Talihlisi

Kazanan Takipçimiz:

@d.koca_ – Erzurum – Dilek Koca

Kendisini tebrik ediyor. Hediyemiz Olan Uzman Kariyer yayınlarına ait EKPSS 2020 Soru Kitabının başarı getirmesini diliyoruz.

 

Similar Posts