Engelli Cep Tarifeleri – Karşılaştırma

Engelli Blog olarak makalelerimiz ile fark yaratmaya devam edelim dedik ve engelliler için Telekomünikasyon şirketlerinin engelli cep tarifeleri hakkında bilgi verelim dedik. Böylece abonelik konusunda kararsız kalan ve en ucuz engelli tarifesini bulmaya çalışan engelli vatandaşlara kolaylık sağlayalım dedik. Cep telefonu tarifelerinde engelli indiriminden yararlanabilmek için daha önce yayınlamış olduğumuz Engelli İletişim Hakları adlı makalemizi okuyabilirsiniz.

Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı Tarafından cep telefon hattı üreticilerine yapmış oldukları tarifeler arasında karşılaştırma yapmalarına olanak sağlayan sistem geliştirmelerini zorunlu kılmıştır. Bu zorunluluk içerisinde kurulan bu sistemi müşteri daha ucuz tarifelere geçmesin diye saklıyorlar sanırım 🙂

BTK sitesi üzerinden karşılaştığımız bağlantılar ile Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom ile Engelli Tarifeleri başta olmak üzere tüm tarifelere göz atabilirsiniz.

TURKCELL – VODAFONE – TÜRK TELEKOM ENGELLİ CEP TARİFELERİ KARŞILAŞTIRMA

Turkcell engelli tarifelerini karşılaştırmak için Tarife Karşılaştırma sayfasına girin. (Cep telefonlarından girişte sayfa bulunamadı hatası vermektedir. Tarayıcı ayarlarınızdan web görünümünü seçerek sayfaya ulaşabilirsiniz.)

Vodafone engelli tarifelerini karşılaştırma için Tarife Karşılaştırma sayfasına girin.

Türk Telekom (AVEA) engelli tarifelerini karşılaştırma için Tarife Karşılaştırma sayfasına girin.

Ön Bilgilendirme ekranında yer alan uyarıyı kabul edin veya onaylayın seçeneğini işaretleyerek sağ tarafta bulunan tamam butonuna tıklayınız.

Faturalı yada Faturasız hatlardan hangisini kullanıyorsanız yada kullanmak istiyorsanız seçimini yapınız.

Alt kısımda bulunan bireysel yada kurumsal müşteri iseniz uygun olan seçeneği seçiniz.

Yine alt kısımda bulunan seçenekler içerisinde özel durumumuz olan Engelliler İçin seçeneğini seçerek bir alt satıra geçiniz.

Hemen alt bölümde bulunan hizmet seçeneklerini hangi tercihinizi çok kullanıyorsanız ya da pay etmek istiyorsunuz. (Telefon, SMS, İnternet) onları seçerek kullanım adet ve miktarlarnıza göre girerek karşılaştırmayı yap butonuna tıklayınız. (Vodafone için detaylı arama yapabilirsiniz.)

Gelen sayfada engelli tarifeleri içerisinde yada engelli tarifelerinde olmayıp bu tarifeler ile birlikte alınabilecek paketler miktara göre listelenecektir.

Not : Vodafone için yapmış olduğumuz denemelerde bazı tarifelerin yer almadığı bu sebeple yanlış sonuç verdiğini belirtmek isteriz. Umarım düzeltiriz.

Tarifeler içerisinde uygulanan kampanyaların bulunmadığını bilmeniz gereklidir. Konu ile ilgili karşılaştırma yapmadan önce size gösterilen kabul ediyorum ekranlarını okumanızda yarar var. Ayrıca uygun bulduğunuz tarifeleri ilgili gsm şirketini arayarak teyit almayı unutmayın deriz!

Similar Posts