EKPSS 2016 Aday Sır...
 
Bildirimler
Tümünü Sil

EKPSS 2016 Aday Sıralaması Yayımlandı

3 Gönderiler
2 Kullanıcılar
0 Beğeniler
548 Görüntüleme
(@admin)
Gönderiler: 710
Admin
Konu Başlatıcı
 

 

2016 Engelli Kamu Personel Seçme Sınavına (2016-EKPSS) katılan adayların sınav sonuçlarına göre branş bazında sıralamaları, ÖSYM Aday İşlemleri Sistemine yansıtılmıştır. Adaylar, ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile branş bazında sıralamalarını öğrenebileceklerdir.

Branş bazında sıralamalar, adayları bilgilendirme amacıyla oluşturulmuş; kendileri ile aynı alanda sınava giren diğer adaylar arasında kendi başarı durumlarını değerlendirmelerine imkân veren bir hizmettir. Görüntülenen sayfa belge niteliği taşımaz. Her türlü değerlendirmede ÖSYM sisteminde kayıtlı bilgiler esas alınır. Branş bazında sıralama işlemleri adayların (YÖKSİS ve e-Okul sistemi üzerinden çekilmiş olan) ÖSYM sistemi üzerinde 12.12.2016 tarihi ile aktif olarak bulunan eğitim bilgileri; ve bu tarih itibari ile sistemde aktif eğitimi gözükmeyen adayların ise, başvuru da belirttikleri eğitim bilgileri baz alınarak hazırlanmıştır.

Adaylara saygıyla duyurulur.

Bizden Not : 

Branş sıralamasının önemi ile alakalı Atanabilir miyim? – EKPSS’de Atama ve Tercihler konulu makalemizde yer alan Alanınıza Dikkat edin başlığı altında sıralamanın önemine deyinmiştik. Atama Tercihlerinizi yaparken alan sıralamanızı kontrol etmeyi unutmayın.

 
Gönderildi : 14 Aralık 2016 13:40
(@Anonim)
Gönderiler: 0
New Member Ziyaretçi
 

2015 yılında ekpss kayit yaptırdım ancak tercih zamanı gelip osym nin sistemin den girdim ancak diploma not ortalaması olmadığını gerekçe göstererek işlem saglayamadim daha sonra dilekçe yolu ile osym merkezine bu magduriyetim ile yazı yazdım ancak gelen yazi ile benim derdimke alakali birsey goremedim madem bu konuya egildiniz bans da bu konuda yardımcı olacsnizi tahmin ediyorum

 
Gönderildi : 14 Aralık 2016 17:23
(@admin)
Gönderiler: 710
Admin
Konu Başlatıcı
 

ÖSYM den bizzat cevap almışsınız. Konu ile alakalı olmadığını düşünmüyoruz açıkcası. Büyük ihtimal size Sınava ilişkin kılavuzda yer alan ilgili bölümleri aktarmışlardır. Bizimle paylaşırsanız yardımcı olmaya çalışırız.

 
Gönderildi : 15 Aralık 2016 22:57